There was an error in this gadget

Monday, November 29, 2010

SKANDAL

SKANDAL...ape yg korang faham dgn mksud skandal? bg aku tuh mcm kira curang la..ko dah ade yg special, tp ko duk jalin hubungan dgn org laen.. tuh yg aku paham la kot... tp yg aku tau, bnda nih tak bagus..

Aku di kelilingi dgn kwan2 yg suka duk pasang skandal nih..suka hati korang la..sbb aku takkan smpai hati utk buat pasangan aku dgn tuh suma..ye la, bak kata korang, ala..bukannya kawen lagi.. but aku just berpegang pada 1 prinsip..wat u give, u get back..ko buat org camtuh, 1 day ko akan dapat balik suma tuh.. hidup ni kan mcm putaran roda...kejap kita di atas, kejap kita jatuh ade kat bwah.. so becareful...

Aku tak kesah dgn ape yg korang duk buat.. tp nape nak libatkan aku? korang duk pasang skandal ..then bile dah kantoi, nape nak salah kan aku? konon aku bocor rahsia..sedang kan aku tak tau ape2 sal nih... nape ko tak nak salah kan diri sendiri? ko berani buat, berani la tanggung... kalau aku nak kantoi kan ko, dah lame kot.. tak payah nak tunngu sekarang.. then ape untung aku lau aku nak buat suma tuh? then korang duk cite bnda nih kat suma, konon aku yg salah! wat the hell! nape tak nmpak salah sndri?


Cuba pikir ape org akan pikir, bila korang duk cite bnda nih kat suma? well done! anda suma sgt bagus...
selama nih aku duk diam kan diri jek..tp korang suma nk uji sgt tahap kesabaran aku... so pegi mampos!! ade aku kisah... buat la ape yg ko rase nak buat...then tlg pikir la...nape nak salah kan org laen, cari member utk jadi backup atas salah yg ko dah wat? konon aku nih kampung la kan..xtau berani nk pasang skandal.. then bile dah kantoi, nape nak libat kan aku? nape duk nak cari salah org laen? ngaku la salah diri sndri..

umor dah bape, so  please la matang, pikir masa depan sndri..ni bukan zaman time2 skolah.. nak duk main2 pasang skandal lak...ish..ape pon ingat n caya la...wat u give u get back ok...

No comments:

Post a Comment