There was an error in this gadget

Wednesday, March 14, 2012

~Alhamdulillah~


Hari ini 14hb March 2012, bermakna ckup la 4hari aku bergelar tunangan org.. hahahha… ceewah.. Alhamdulillah, terikat jugak hubungan ni wpon masih belum nikah.. it upon setelah bermacam2 dugaan yg di hadapi. Selama hamper 3tahun berkawan, bru2 ni tnaggal 10/03/2012 dapat bertunang, dimana bermakna hubungan ini adalah makin serious.. 

Pada mulanya majlis ni mmg paln nak buat simple jek.. tp bila ramai yg masuk cmpur, semua nya jadi lain.. disebabkan aku anak perempuan tunggal dlm family, maka semua sedara mara expect aku akan buat yg terbaik.. ye, mmg aku nak yg terbaik, tapi biarla berkadar lurus dgn kemampuan aku. Tp alahamdulillah gak sbb umi aku byk tlg aku, tlg sponsor itu dan ini.. tp if buat simple2 je takde la duit abes byk sgt..

Apa pon suma dah selesai dan tak perlu la di ungkit.. Cuma berharap hubungan ini akan kekal.. amin.. :)
hantaran pihak perempuan: sirih, coklat, kek, tuala, sampin, bju melayu, sejadah, buah2,cincin

 hnataran pihak lelaki: kek, coklat, macaron, kain+perfume, buah2, Al-Quran, cincin

 mak pihak laki sarungkan cincin

ayah pihak perempuan pon ade sarungkan cincin.. hehehe :)

  bergambar dgn kedua2 family

i love u syg.. moga berkekaln ke jinjang pelamin.. amin :)

2 comments:

  1. salam kenal... tahniah ya... jom singgah my space.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, alhamdulillah & tahniah.. Semoga hubungan kita berdua diberkatiNya.. amin

    ReplyDelete